Erika

Novice in obvestila

Sem sredi izobraževanja za zdravstvenega terapevta. Da pridobljeno znanje čimbolj utrdim, potrebujem stranke. Sedaj imam še mentorico, ki pomaga z nasveti. Ne bom vas špikala, ne bom vas pošiljala v lekarno, ker so mi zdravila tuja. Biti pa morate pripravljeni tudi doma delati, kar vam bom predlagala za izboljšanje vašega zdravja.

Vabljeni predvsem tisti, ki vas uradna medicina zdravi že več let in vas ne ozdravi. Do 15. 10. 2022 je posvet pri meni brezplačen. Z doplačilom je omogočeno varstvo otrok v času posveta. Za čas posveta se je potrebno prej dogovoriti. Naenkrat sprejmem skupine od 1 do 6 oseb.

Ostalo je napisano na https://www.ekokapl.si/poucna-dozivetja/

Pričeli smo s prodajo našega česna za sadit. Cena glavice, ki si jo sami izberete je 1 €. V glavici je okoli 6 strokov. Naš česen se sadi od 1. 11. do 25. 12. Spomladi posajen naredi manjše glavice, prezgodaj posajen pa prezgodaj požene in ga polomi sneg. Več o našem česnu lahko preberete v prispevkih  https://www.ekokapl.si/2021/08/06/cesen-iz-ekoloske-kmetije-kapl/

Kozje mleko je še na razpolago. Prosim, da ga naročite en dan pred prevzemom.

Koze z mladiči se pasejo na naših obširnih razgibanih pašnikih. Nekatere imajo zvončke, ki zelo pomirjajo. Tudi bližina mirnih koz pomirja. Koze lahko božate.

Delavnice Za boljši vid so vsak ponedeljek, sredo in petek podnevi. Potrebno se je prej prijaviti.

Delavnice Divja hrana  so vsak ponedeljek, sredo in petek podnevi kadar pri nas ni snega. Potrebno se je prej prijaviti.

Pripravljena je nova delavnica Gozdna kopel. Prilagojena je vremeneskim  razmeram. Potrebno se je prej prijaviti.