Erika

Novice in obvestila

Prodamo našo žago za razrez hlodov, ki nam je razžagala veliko domačih in tudi kupljenih hlodov v deske, plohe in tramove, ki  jih lahko vidite na naših stavbah.

Več o žagi si lahko preberete na  https://www.ekokapl.si/2023/01/02/zaga-venicialka/

H.R.T.certifikat

Končala sem izobraževanje za zdravstvenega terapevta.  Ne bom vas špikala, ne bom vas pošiljala v lekarno, ker so mi zdravila tuja. Biti pa morate pripravljeni tudi doma delati, kar vam bom predlagala za izboljšanje vašega zdravja.

Vabljeni predvsem tisti, ki vas uradna medicina zdravi že več let in vas ne ozdravi.  Z doplačilom je omogočeno varstvo otrok v času posveta. Za čas posveta se je potrebno prej dogovoriti. Naenkrat sprejmem skupine od 1 do 6 oseb.

Česen za sadit se je spremenil v česen za prehrano ljudi, ker naš česen  ni kemično obdelan. Cena glavice, ki si jo sami izberete je 1 €. V glavici je okoli 6 strokov. 

 Več o našem česnu lahko preberete v prispevkih  https://www.ekokapl.si/2021/08/06/cesen-iz-ekoloske-kmetije-kapl/

Koze z mladiči so v zimskem času v odprtem hlevu z izpustom. Bližina mirnih koz pomirja. Koze lahko božate.

Delavnice Za boljši vid so vsak ponedeljek, sredo in petek podnevi. Potrebno se je prej prijaviti.

Delavnice Divja hrana  so vsak ponedeljek, sredo in petek podnevi kadar pri nas ni snega. Potrebno se je prej prijaviti.

Pripravljena je nova delavnica Gozdna kopel. Prilagojena je vremeneskim  razmeram. Potrebno se je prej prijaviti. Izvajamo jo pa samo v čisti in mirni naravi ekološke kmetije Kapl.  Preko spleta jo ne izvajamo.